Photo Scavenger Hunt Event

UNBOX Hab

21 septembra 2019

Nema komentara

Photo Scavenger Hunt Event

Povodom osnivanja Foto Kluba, 21. septembra UNBOX Hab organizovao je događaj Photo Scavenger Hunt Event na kome je okupio sve zainteresovane fotografe, ali i one koji to tek žele da budu. Kroz 3 sata druženja sa ekipom, učesnici događaja fotkali su po gradu izvučene pojmove, a nakon toga u Habu sređivali zabeležene fotografije.

U prvom delu događaja, učesnici su se okupili pored Plavog panja gde su dobili agendu i više uputstva o učešću na samom događaju. Podelili su se u tri tima i dobili pojmove koje su kasnije fotkali po gradu. Svaki tim je pored redovnih aktivnosti trebalo da napravi grupnu fotografiju tokom samog fotkanja na nekoj lokaciji u gradu po izboru. Ograničenja za kretanje bila su: Tvrđava (na serveru), Narodno pozorište (na istoku), Kazandžijsko sokače (na jugu), Trg Kralja Aleksandra (na zapadu).

Ovo su naši timovi:

U drugom delu događaja, nakon fotografisanja, svaki tim je imao zadatak da od fotografija koje su napravili izabere najbolju i obradi je. Učesnici su se vratili u UNBOX Hab da rade na sređivanju fotografija na računarima, a neki od njih su čak imali priliku da nauče nove stvari o obradi fotografije po prvi put. Nakon što su svi završili, svi učesnici su međusobno komentarisali gotove fotke i divili se svojim kreakcijama.

Uz sve to, svi su se dobro družili i zabavljali jedni sa drugima u prijatnoj radnoj atmosferi. Foto Klub UNBOX Haba otvoren je za sve članove koji su voljni da se priključe, a sastanci se dešavaju 2 puta u toku meseca i najavljeni su na stranici kluba.

Obrađene fotke učesnika događaja