Predavač

Foto Klub

Kategorija

Klubovi

Ako želiš da saznaš o novim tehnikama fotkanja i obrade fotografije, da diskutuješ o svojim i tuđim radovima, razmenjuješ iskustva i povezuješ se sa ljudima koji vole fotografiju isto koliko i ti, dođi na naš #foto_klub i vidi iz prve ruke šta i kako radimo i da li je baš za tebe!

Šta sve radimo na sastancima?

Fotkanje

Često organizujemo akcije fotkanja na terenu ili u foto studiju. Zajedno ćemo probati različite tipove fotografije kroz šetnje po gradu, kuliranje u prirodi, posete događajima...

Photo editing

Posle svake akcije fotkanja volimo da zajedno pogledamo sve fotke i izaberemo najbolje na kojima ćemo raditi. Obradom, fotografija može dobiti potpuno novu dimenziju.

Diskusija

Zajedno komentarišemo sve što je vezano za fotografiju. Počev od različitih stilova, preko radova poznatih fotografa, zanimljivih tehnika, sve do analiziranja radova članova.

Gostujući predavači

Pored toga što delimo iskustva međusobno, imaćemo priliku da se družimo sa profesionalnim fotografima uživo ili preko Skype-a.

Izložbe

Organizujemo tematske, humanitarne,  zajedničke ili individualne izložbe na nesvakidašnjim mestima. Družimo se i pokazujemo svoje radove našim sugrađanima.

Any teachers for this course

Još uvek nema preporuka. Budite prvi ko će napisati preporuku.

Cena : Besplatno

Nivo : Svi

Lokacija : UNBOX Hab

Naplata : Samo za članove haba 1 polje na kartici

Popuni prijavni formular