Ilija Kostić

#MATEMATIČKI_KLUB

4

AKTIVNOSTI

NAN

OCENA

Ko sam ja?

Od malih nogu smo učeni da je baratanje brojkama i znanje matematike bitno za puno sfera naših života. Kao student Prirodno matematickog fakulteta želim da pokažem da je matematika mnogo više od brojki, jednačina i formula, već da je puna kreativnih objašnjenja i objašnjenja nalik umetničkim delima. Crtanje je jedan od mojih hobija u koji volim da ulažem vreme, a takođe je i veoma lep način da se ispolji osoba kreativno.

Zašto sam došao u UNBOX Hab?

Logično razmišljanje se vidi kao znak dobro razvijenog uma, a kreativnost kao sloboda pameti da radi punom snagom. Verujem da je UNBOX Hab perfektno mesto u kome mogu da se unapređujem i razvijam u kom god smeru želim.

Trenutno nema preporuka.

Kako se dobro spremiti za početak školske godine?

Nova školska godina se brzo bliži, pa verovatno već razmišljaš o svim stvarima koje treba da uradiš da bi se pripremio/la za taj prvi dan...

VIDI

STEAM radionica

Za eksperiment i razumevanje nauke nije potrebno biti hiperinteligentan već imati volje za istraživanjem i papir i vodu pored sebe.

VIDI

Matematički Klub

Matematika nam možda nije svima najomiljeniji predmet, ali zato mi razmrdavamo vijuge, mozgamo i učimo kako da primenjujemo logičko razmišljanje.

VIDI

Time management

Da li imate problema sa organizacijom sopstvenog vremena i imate osećaj da zapravo vreme kontroliše vas? Ova interaktivna radionica za prava stvar vas!

VIDI

Napiši preporuku