Nauči me

10

AKTIVNOSTI

NAN

OCENA

Ko smo mi?

Nauči me je nevladina neprofitna organizacija za mlade koja se bavi inovacijama u obrazovanju, samoučenjem i demokratizacijom znanja. Naš moto je "Uči drugačije!" i od novembra 2015. radimo u polju drugačijeg obrazovanja. Naša misija je da stvorimo drugačiji sistem neformalnog obrazovanja prilagođen potrebama i interesovanjima mladih.

Zašto smo u UNBOX Habu?

Naša organizacija ima 15 stalnih članova i ima redovne sastanke minimalno jednom nedeljno. Jako nam je bitno da dok radimo budemo u produktivnom okruženju, da imamo tehnologiju koja nam je potrebna i prostor koji možemo namestiti onako kako nama odgovara. Vrednosti naše organizacije se slažu sa UNBOX-om i fokusiraju se na modernu tehnologiju i moderan pristup, samostalnost u učenju, demokratizaciju znanja i individualizaciju edukativnih sadržaja.

Za šta možete da nas cimate?

U prethodnom periodu edukovali smo preko 500 učesnika na više od 10 različitih programa, od novinarstva, preko programiranja, pa sve do aktivizma i preduzetništva. Uvek smo voljni da sa članovima delimo sva iskustva i diskutujemo o idejama i rešenjima. Spremni smo da učimo zajedno sa vama!

Trenutno nema preporuka.

Stavi svoj grad na mapu!

Prijavi se na ovu besplatnu radionicu, nauči kako da primeniš znanje iz fotografije i svoje fotke pretvoriš u opipljive 3D modele!

VIDI

“JA” nije tim

Svako od nas je bio deo nekog tima. Zašto je timski rad bitan? Kako organizovati uspešan timski rad? Kako održati dobru komunikaciju?

VIDI

Kako se dobro spremiti za početak školske godine?

Nova školska godina se brzo bliži, pa verovatno već razmišljaš o svim stvarima koje treba da uradiš da bi se pripremio/la za taj prvi dan...

VIDI

Team leading and mentoring

Kvalitetan timski rad dovodi do ostvarivanja odličnih rezultata i stvaranja kreativnih rešenja. Ali tim se sastoji od različitih pojedinaca..

VIDI

Life abroad: Francuska

Život u inostransvu zvuči interesantno i primamljivo. Ipak, da li je sve tako idealno? Kako se život u drugim zemljama razlikuje od života u Srbiji?

VIDI

Kroz objektiv do 3D modela

Fotogrametrija je tehnika kojom predmete iz svakodnevnice prebacujemo u 3D model. Snimanje, merenje i analiziranje fotografskih slika...

VIDI

Asertivna komunikacija

Asertivna komunikacija je jedna od najboljih načina komunikacije. Zašto je to tako? Šta asertivnost znači? Zašto je bitna? Kako da budeš asertivna osoba?

VIDI

Life abroad: Amerika

Život u inostransvu zvuči interesantno i primamljivo. Ipak, da li je sve tako idealno? Kako se život u drugim zemljama razlikuje od života u Srbiji?

VIDI

STEAM radionica

Za eksperiment i razumevanje nauke nije potrebno biti hiperinteligentan već imati volje za istraživanjem i papir i vodu pored sebe.

VIDI

Poslovna komunikacija

Nauči da adekvatno započneš razgovor, imaš kvalitetan uticaj na druge i ostaviš odličan prvi utisak. Sve to možeš naučiti na ovoj besplatnoj radionici.

VIDI

Napiši preporuku