Nauči me

10

AKTIVNOSTI

NAN

OCENA

Ko smo mi?

Nauči me je nevladina neprofitna organizacija za mlade koja se bavi inovacijama u obrazovanju, samoučenjem i demokratizacijom znanja. Naš moto je "Uči drugačije!" i od novembra 2015. radimo u polju drugačijeg obrazovanja. Naša misija je da stvorimo drugačiji sistem neformalnog obrazovanja prilagođen potrebama i interesovanjima mladih.

Zašto smo u UNBOX Habu?

Naša organizacija ima 15 stalnih članova i ima redovne sastanke minimalno jednom nedeljno. Jako nam je bitno da dok radimo budemo u produktivnom okruženju, da imamo tehnologiju koja nam je potrebna i prostor koji možemo namestiti onako kako nama odgovara. Vrednosti naše organizacije se slažu sa UNBOX-om i fokusiraju se na modernu tehnologiju i moderan pristup, samostalnost u učenju, demokratizaciju znanja i individualizaciju edukativnih sadržaja.

Za šta možete da nas cimate?

U prethodnom periodu edukovali smo preko 500 učesnika na više od 10 različitih programa, od novinarstva, preko programiranja, pa sve do aktivizma i preduzetništva. Uvek smo voljni da sa članovima delimo sva iskustva i diskutujemo o idejama i rešenjima. Spremni smo da učimo zajedno sa vama!

Trenutno nema preporuka.

Time management

Da li imate problema sa organizacijom sopstvenog vremena i imate osećaj da zapravo vreme kontroliše vas? Ova interaktivna radionica za prava stvar vas!

VIDI

Youth Innovation Center 2020.

Višemesečni mentorski program od ideje do realizacije za srednjoškolce i studente koji žele da se bave aktivizmom ili preduzetništvom i imaju motivaciju da rade na sebi i svojim projektima.

VIDI

Brain gym: Razmrdaj vijuge

VIDI

UNBOXuj zeca iz šešira

VIDI

Nauči kako da složiš rubikovu kocku

Koliko puta ste videli nekog kako rešava rubikovu kocku i prosto bili hipnotisani? Postoji čak 300 miliona načina da se iz SAMO 20 poteza dobije rešenje.

VIDI

Kreativna radionica pisanja CV-a

CV je obavezan dokument koji se šalje prilikom prijave za bilo koji posao, praksu ili čak volontiranje i na osnovu njega se donosi odluka ko će proći u drugi krug selekcije. Zajedno ćemo ga napisati što kreativnije kako bi privukao pažnju i izdvojio se iz mase drugih.

VIDI

YIC MeetUp #1

Događaj koji u UNBOX Habu spaja aktivizam i preduzetništvo sa mladima dovodeći ljude koji su voljni da podele svoje interesantne priče i umrežavaju se.

VIDI

Micro:bit – Kreiraj svoju IT avanturu

Najbolji izbor za decu koja žele da se bolje upoznaju sa elektronikom i programiranjem! Nakon uspešno završenog prvog Micro:bit kursa, roditelji i deca su nam često pisali i interesovali se kada će ponovo biti nekog kursa na ovu temu. Evo prilike i očekujemo vas! :)

VIDI

Mikro Hakaton

Besplatan dvodnevni događaj namenjen najmlađim programerima i onima kojima to žele da budu. Pomoću najmodernije Micro:bit tehnologije naučićeš osnove programiranja i elektronike, a svoje znanje i timski duh pokazaćeš na takmičenju u formi hakatona. Članovi pobedničkog tima osvojiće po jedan Micro:bit uređaj!

VIDI

Photo Scavenger Hunt Event

Više satni događaj gde možete da izrazite svoje umetničke sposobnosti u fotkanju i družite se sa ekipom istomišljenika

VIDI

Napiši preporuku