Kako do što boljeg CV-a i propratnog pisma?

Organizacija

Kako do što boljeg CV-a i propratnog pisma?

Kategorija

Radionioce

Učesnici

Still no participant

Iskutva

Still no reviews

Kakvu radionicu možeš da očekuješ?

Na ovoj radionici imaš priliku da čuješ korisne savete o sadržaju, formi i pravilima za pisanje CV-a. Svako se fokusira na ono što želi da kreira, a predavač je tu da svakome pojedinačno pomogne i objasni nejasne delove. Cilj ove radionice je da na kraju svako ima gotov proizvod u ovoj slučaju CV i znanje potrebno za kreiranje nečeg sličnog tog tipa kasnije u životu.

Šta je CV i zašto je bitan?

CV je svetski najrasprostranjeniji oblik predstavljanja svoje profesionalne biografije. Ovo je obavezan dokument koji se šalje prilikom prijave za bilo koji posao, praksu ili čak volontiranje. Na osnovu CV-a se uglavnom donosi odluka ko će proći u drugi krug selekcije, a ko ne. Zbog toga ga je jako bitno napisati što kreativnije kako bi privukao pažnju, izdvojio se iz mase drugih i stvorio dobar prvi utisak.

Ko nam pomaže u pisanju?

Marija Raičević, mlada aktivistkinja koja je godinu dana provela u Americi u čijim se školama stavlja mnogo veći akcenat na zapošljivost nego u našim. Završila je obuke u oblasti pisanja CV-a i profesionalne komunikacije i želi to znanje da prenese drugima.

Kome preporučujemo ovu radionicu?

Ako želiš da se prijaviš za neku praksu, volontiranje, posao ili jednostavno želiš da imaš spreman CV za slučaj da nešto „iskoči“, onda je ova radionica prava stvar za tebe da na jednostavan i kreativan način napraviš CV koji se izdvaja iz mase.

Glavni organizator

Any teachers for this course

Cena : Free

Nivo : Srednjoškolac Student

Naplata : Besplatno