Archive
14 jun

Izložba fotografija polaznika ONLINE škole obrade fotografije

Na kraju kursa, kombinacijom elemenata sa drugih fotografija polaznici su uspeli da stvore svoje unikatne kompozit fotografije. Uživajte!

VIŠE INFORMACIJA
25 apr

KONKURS: Osvesti lepe vesti

Da li su vam dosadile svakodnevne vesti? Napišite vest kakvu biste voleli da je vidite na internet portalima, društvenim medijima ili naslovnim stranicama!

VIŠE INFORMACIJA
24 apr

REZULTATI KONKURSA: Ja sam drvo!

Toliko lepih prikaza drveta u pisanom, crtanom, slikanom i kolažnom obliku, mašte, snage, vedrine, svetova i hrabrosti da se to podeli sa drugima!

VIŠE INFORMACIJA
7 apr

KONKURS: Ja sam drvo!

U susret Svetskom danu planete Zemlje, UNBOX Hab pokreće konkurs na temu JA SAM DRVO koji je namenjen svim uzrastima i traje do 20. aprila 2020. godine!

VIŠE INFORMACIJA
26 dec

2019. successfully UNBOXed!

2019. je bila zanimljiva i uspešna godina za nas! Kroz hab je prošlo preko 500 ljudi i naredne godine težimo da svaki učenik nađe svoju sferu interesovanja.

VIŠE INFORMACIJA
29 nov

Izložba druge škole fotografije Davorina Dinića

Fotografije napravljene u toku druge škole fotografije od strane polaznika izložene su u Labeerintu, a prihod od prodaje otići će u humanitarne svrhe.

VIŠE INFORMACIJA
31 okt

YIC MeetUp #1

Pričali smo o aktivizmu u zajednici, volonterizmu, ulozi i aktivnom učešću mladih u našem gradu. Gost je bio Marjan Doca Cvetković, omladinski radnik.

VIŠE INFORMACIJA
18 okt

MLADI DONELI MILION DINARA U JUŽNU SRBIJU ZA OSNOVCE I SREDNJOŠKOLCE

Na ovogodišnjem Superste konkursu, koje organizuje Erste Banka, čak dva tima iz Niša i Lebana odnela su pobedu i osvojila ukupno milion dinara za realizaciju svojih projekata. Na ovaj način, osnovcima i srednjoškolcima na jugu Srbije omogućiće lakše učenje programiranja, kao i pomoć oko odabira karijere po završetku srednje škole.

VIŠE INFORMACIJA
6 okt

Mikro Hakaton

UNBOX Hab poznat je po mnogim aktivnostima namenjenim mladim budućim programerima, kao što su IT klub ili kurs programiranja Micro:bit. Jedna od aktivnosti je i Mikro Hakaton održan početkom oktobra na kome su osnovci i srednjoškolci kroz dva dana naučili kako da programiraju uz pomoć Micro:bit pločica, a najbolji tim je kao nagradu dobio 4x Micro:bit uređaja na kojima će moći da usavrši svoje znanje.

VIŠE INFORMACIJA
21 sep

Photo Scavenger Hunt Event

Povodom osnivanja Foto Kluba, 21. septembra UNBOX Hab organizovao je događaj Photo Scavenger Hunt Event na kome je okupio sve zainteresovane fotografe, ali i one koji to tek žele da budu. Kroz 3 sata druženja sa ekipom, učesnici događaja fotkali su po gradu izvučene pojmove, a nakon toga u Habu sređivali zabeležene fotografije.

VIŠE INFORMACIJA