Archive
26 dec

2019. successfully UNBOXed!

2019. je bila zanimljiva i uspešna godina za nas! Kroz hab je prošlo preko 500 ljudi i naredne godine težimo da svaki učenik nađe svoju sferu interesovanja.

VIŠE INFORMACIJA
29 nov

Izložba druge škole fotografije Davorina Dinića

Fotografije napravljene u toku druge škole fotografije od strane polaznika izložene su u Labeerintu, a prihod od prodaje otići će u humanitarne svrhe.

VIŠE INFORMACIJA
31 okt

YIC MeetUp #1

Pričali smo o aktivizmu u zajednici, volonterizmu, ulozi i aktivnom učešću mladih u našem gradu. Gost je bio Marjan Doca Cvetković, omladinski radnik.

VIŠE INFORMACIJA
18 okt

MLADI DONELI MILION DINARA U JUŽNU SRBIJU ZA OSNOVCE I SREDNJOŠKOLCE

Na ovogodišnjem Superste konkursu, koje organizuje Erste Banka, čak dva tima iz Niša i Lebana odnela su pobedu i osvojila ukupno milion dinara za realizaciju svojih projekata. Na ovaj način, osnovcima i srednjoškolcima na jugu Srbije omogućiće lakše učenje programiranja, kao i pomoć oko odabira karijere po završetku srednje škole.

VIŠE INFORMACIJA
6 okt

Mikro Hakaton

UNBOX Hab poznat je po mnogim aktivnostima namenjenim mladim budućim programerima, kao što su IT klub ili kurs programiranja Micro:bit. Jedna od aktivnosti je i Mikro Hakaton održan početkom oktobra na kome su osnovci i srednjoškolci kroz dva dana naučili kako da programiraju uz pomoć Micro:bit pločica, a najbolji tim je kao nagradu dobio 4x Micro:bit uređaja na kojima će moći da usavrši svoje znanje.

VIŠE INFORMACIJA
21 sep

Photo Scavenger Hunt Event

Povodom osnivanja Foto Kluba, 21. septembra UNBOX Hab organizovao je događaj Photo Scavenger Hunt Event na kome je okupio sve zainteresovane fotografe, ali i one koji to tek žele da budu. Kroz 3 sata druženja sa ekipom, učesnici događaja fotkali su po gradu izvučene pojmove, a nakon toga u Habu sređivali zabeležene fotografije.

VIŠE INFORMACIJA
18 sep

3 YIC projekta na Superste takmičenju

Tri YIC tima se ove godine takmiče na Superste takmičenju. Kako bi svoje projekte ostvarili potrebna im je vaša pomoć. UNBOX tim je prepoznao njihove kapacitete i podržao ih od samog starta. Podržite ih i vi! 

VIŠE INFORMACIJA
14 jun

Youth Innovation Center 2019

Youth Innovation Center je program koji prati ambciozne mlade ljude na putu ka realizaciji jedinstvenih inovativnih ideja. Pokretanjem sopstvenih projekata oni su nastojali da promene svet na taj način što su razmenjivali znanje u praktičnoj primeni, a sve to uz podršku odabranog tima mentora.  Tim mentora sastojao se od stručnjaka koji motivišu, savetuju i pružaju […]

VIŠE INFORMACIJA
18 apr

Autodidact Club

Mladi u Srbiji ne putuju dovoljno. Istraživanja kažu da je glavni razlog za to nedostatak novca. Pridruži se Autodidact clubu i saznaj sve o razmenama,kako da kažeš roditeljima da želiš da ideš na istu, kakvu hranu i društvo tamo možeš da očekuješ, kao i koji nivo znanja engleskog jezika ti je potreban.  Autodidact club kroz […]

VIŠE INFORMACIJA