Kako se dobro spremiti za početak školske godine?

Organizacija

Kako se dobro spremiti za početak školske godine?

Kategorija

Radionioce

Učesnici

Still no participant

Iskutva

Still no reviews

Nova školska godina se brzo bliži, pa verovatno već razmišljaš o svim stvarima koje treba da uradiš da bi se pripremio/la za taj prvi dan. Kako da započneš novu školsku godinu kako treba? Šta sve treba da znaš pre početka školske godine? Kako da se organizuješ? Prijavi se za ovu besplatnu radionicu i saznaj kako da započneš ovu školsku godinu na pravi način.

Šta možeš da naučiš na ovoj radionici?

Na ovoj radionici ćeš imati priliku da naučiš kako da se organizuješ, kako da na pravilan način čitaš lektire lako i sa razumevanjem i kako da stvoriš dobru komunikaciju sa društvom i nastavnicima da bi školska godina prošla lako. Pored toga saznaćeš koje su to aplikacije za koje treba da znaš kao učenik u 21. veku i njihovo praktično korišćenje, a imaćeš priliku da svoje stečeno zanje primeniš već odmah na samom kraju radionice kroz par interesantnih igrica.

Ko vodi radionicu?

Milan Petrović, predaje srpski jezik i književnost u Gimnaziji "Svetozar Marković". Bavi se tehnikama efikasnog učenja, kako na svojim časovima, tako i tokom kursa efikasnog učenja koji je do sada održan dva puta. Programski je direktor Unbox haba, gde se zalaže za edukaciju na zanimljiv način kroz upotrebu novih tehnologija i podstiče mlade da stalno istražuju i da se razvijaju. Njegovo dugogodišnje iskustvo rada sa mladima mu je pomoglo da razume sa kojim se sve problemima mladi suočavaju pri učenju, a sada to znanje želi da podeli i olakša svakodnevni školski život svim učenicima.

Ilija Kostić, kao student Prirodno matematičkog fakulteta želi da pokaže da je matematika mnogo više od brojki, jednačina i formula, već da je puna kreativnih objašnjenja i objašnjenja nalik umetničkim delima. Voli da kreativno rešava probleme i u rešavanju tih problema često koristi crtanje, koje je njegov hobi u koji voli da ulaže vreme. S obzirom da je radio sa mladima i zna šta mladima najviše treba u obrazovanju, zato je odlučio da svoje savete za lakše učenje podeli na ovoj radionici. 

Kome preporučujemo ovu radionicu?

Ova radionica je savršena za svakog učenika koji želi da novu školsku godinu otpočne na pravi način, nauči kako da se organizuje i savlada bitne komunikacijske veštine. Saznaj kako da iskoristiš najbolje delove kombinovane nastave, onlajn resursa i prilike da pitaš učitelja ili nastavnika, tako da znanje koje stekneš bude primenjivo i korisno! Radionica je namenjena za učenike svih uzrasta, a sve što je potrebno je da se prijaviš za radionicu.

Glavni organizator

Any teachers for this course

Cena : Free

Nivo : Osnovac Srednjoškolac Roditelj

Naplata : Besplatno