Kako se dobro spremiti za razgovor za praksu/posao?

Organizacija

Kako se dobro spremiti za razgovor za praksu/posao?

Kategorija

Radionioce

Učesnici

Still no participant

Iskutva

Still no reviews

Pronašao/la si posao? Poslao/la si CV? Šta dalje? Na redu je razgovor za posao.

Šta obući? Koja će ti pitanja postaviti? Kako da se ponašaš? Pitanja ima mnogo, ali uz malo motivacije, istraživanja i par trikova sve to možeš da saznaš i primeniš na ovoj besplatnoj radionici.

Šta je bitno kod intervjua?

Razgovor za posao, osim što pruža šansu da dobiješ neki posao, predstavlja i jednu vrstu lične prezentacije. Naš glavni zadatak je da ostavimo dobar utisak, a da bi to ostvarili bitno je da se ozbiljno pripremimo za intervju.

Šta možeš da naučiš na ovoj radionici?

Na ovoj radionici možeš da saznaš zašto je neverbalna komunikacija bitna i kako da je na najbolji način iskoristiš. Pored toga imaćeš priliku da čuješ primere dobrog i lošeg intervuja, kao i da sve naučene trikove primeniš već odmah. Sve savete i iskustva će sa tobom podeliti dva HR-a.

Ko vodi radionicu?

Miloš Stajković, diplomirani psiholog i student master akademskih studija na Filozofskom fakultetu u Nišu, modul Psihologija rada. Od ove godine radi u kompaniji Aptiv u sektoru za ljudske resurse. Takođe iza sebe ima dosta volonterskog iskustva u različitim organizacijama prikupljenog tokom studiranja.

Jana Cvetanović, diplomirani psiholog i trenutno je na master studijama Psihologije rada. HR Manager u firmi Ates Soft i ima godinu dana iskustva u sektoru za ljudske resurse.

Kome preporučujemo ovu radionicu?

Ako želiš da na lak i jednostavan način sebe predstaviš u najboljem svetlu i ostaviš dobar utisak na razgovoru za posao, ili jednostavno želiš da poradiš na svojim komunikacijskim veštinama , bilo da si student ili srednjoškolac, ova radionica je prava stvar za tebe.

Glavni organizator

Any teachers for this course

Cena : Free

Nivo : Srednjoškolac Student

Naplata : Besplatno