Konflikti i rešavanje konflikata

Organizacija

Konflikti i rešavanje konflikata

Kategorija

Radionioce

Učesnici

Still no participant

Iskutva

Still no reviews

Konflikti su nešto što svako od nas izbegava, ali ipak u nekim situacijama su neizbežni. I najmanji problemi mogu da prerastu u velike, ako se ne suočimo sa njima. Ali kako da ne dođe do suočavanja? Kako da ih izbegneš? Ili ako dođe do toga, kako da se na pravi način suočiš sa konfliktima? Bez brige, ova radionica će ti pomoći da razumeš i savladaš svaki problem u komunikaciji.

Šta su konflikti?

Konflikti su jednostavno sukobi više stavova i važan su deo međuljudskih odnosa koji se svakodnevno dešavaju. Ipak ukoliko se ne reše na vreme, konflikti se mogu pretvoriti u velike probleme koji mogu značajno uticati na produktivnost čitavog tima i same organizacije.

Šta možeš da naučiš na ovoj radionici?

Na ovoj radionici možeš da naučiš nešto više o konfliktima, na koji način utiču na nas, kako da ih prevaziđemo i koje su tehnike najbolje. Na kraju radionice imaćeš priliku da sve trikove i savete već odmah primeniš kroz par igrica.

Ko vodi radionicu?

Filip Vukašinović, student Filozofskog fakulteta u Nišu na departmanu psihologije i član video tima u UNBOX Habu. Pored psihologije i videografije, slobodno vreme provodi u čitanju, treniranju ili u izlascima sa bliskim ljudima. Otvorenost mu je najizraženija crta ličnosti, interesuju ga putovanja radi upoznavanja drugačijih pogleda na svet, filozofija, pogotovo estetika, i politika.

Kome preporučujemo ovu radionicu?

Ako želiš da naučiš kako da prevaziđeš svaki konflikt, naučiš kako da ih izbegneš i da poboljšaš komunikaciju sa ljudima i u privatnom i poslovnom životu, ova radionica je prava stvar za tebe.

Glavni organizator

Any teachers for this course

Cena : Free

Nivo : Srednjoškolac Student

Naplata : Besplatno