Kroz objektiv do 3D modela

Organizacija

Kroz objektiv do 3D modela

Kategorija

Radionioce

Učesnici

Still no participant

Iskutva

Still no reviews

Voliš da fotkaš? Želiš da naučiš nešto novo, kao na primer šta je 3D modelovanje ili šta je to fotogrametrija? Želiš da se zabaviš i poboljšaš svoje lične veštine? Ako je odgovor na makar jedno od ovih pitanja da, onda je ovo prava radionica za tebe.

Šta je fotogrametrija?

Fotogrametrija je tehnika kojom predmete iz svakodnevnice prebacujemo u 3D model. Ona podrazumeva snimanje, merenje i analiziranje fotografskih slika. Zvuči malo teško i apstraktno, ali je zapravo veoma jednostavno i zabavno.

Šta možeš da naučiš na ovoj radionici?

Na ovoj radionici možeš da naučiš nešto više o fotogrametriji, fotkanju i imaćeš priliku da već odmah svoje znanje primeniš. Naučićeš kako da pomoću fotoaparata ili čak običnog telefona pretvoriš stvari iz svog okruženja u 3D model. Pored svega toga podstaknućeš svoje kreativno razmišljanje i posmatraćeš svoju okolinu iz drugog ugla.

Ko vodi radionicu?

Nikola Miljković je naš mix umetnika i inženjera, od malena je voleo da stvara naročito tako što nešto rastavi i da mu novi značaj i svrhu. Danas on se i dalje bavi stvaranjem ali izbegava rastavljanje kao prvi korak. Primarno se bavi 3D modelima i njihovom štampom.

Nađa Golubović, fotografija je nešto što je fascinira od malena. Mobilnim telefonom je fotkala razne pejzaže, cveće i nebo. Oduvek je imala želju da bude ta osoba koja će promeniti svet i poboljšati ga, ali nije znala kako. U srednjoj je shvatila da to može i uz pomoć foto-aparata. Tako je i počelo njeno putovanje kroz svet umetnosti i fotografije.

Kome preporučujemo ovu radionicu?

Ova radionica je savršena za svakog ko voli da uči, zabavlja se ili misli da je kreativna osoba. Sve što ti je potrebno je telefon ili fotoaparat, malo mašte i dobre volje. Svako može da se prijavi bez obzira na starost.

Glavni organizator

Any teachers for this course

Cena : Free

Nivo : Srednjoškolac Student

Naplata : Besplatno