Life abroad: Amerika

13-08-2020

2 sata

* Besplatno

Organizator

Nauči me

Kategorija

Događaji

Život u inostransvu zvuči veoma interesantno i primamljivo. Ipak, da li je sve tako idealno? Kako se život u drugim zemljama razlikuje od života u Srbiji? Šta moraš da znaš pre odlaska? Odgovore na sva pitanja i nedoumice o životu u inostranstvu možeš da saznaš na ovoj besplatnoj radionici.

Šta možeš da čuješ na ovoj radionici?

Na ovoj radionici imaćeš priliku da čuješ iskustva učenika sa razmena, upoznaš druge kulture i naučiš nekoliko korisnih saveta. Pored toga moćićeš da kroz nekoliko igrica otkriješ razlike između života u inostranstvu i života u Srbiji.

S kim pričamo o životu u inostranstvu?

Marija Raičević,  novopečeni brucoš Ekonomskog fakulteta u Beogradu, zavisnik od aktivizma i projekata, ljubitelj društvenih mreža, PR-a i marketinga. Treću godinu gimnazije je provela u Americi kao stipendista FLEX programa razmene, a sada to svoje iskustvo rado deli sa svima koji žele da je slušaju (ne moraju ni da je pitaju). Ako vas zanima kako da uplivate u aktivističke vode, napišete CV, nađete neku aktivnost za sebe, ili kako je to provesti deset meseci u Americi, to će vas koštati jednu kafu i par sati vašeg vremena.

Kome preporučujemo ovu radionicu?

Ako želiš da ideš u inostranstvo, razmišljaš o tome ili jednostavno želiš da upoznaš druge kulture i informišeš se, ova radionica je prava stvar za tebe.

Još uvek nema preporuka. Budite prvi ko će napisati preporuku.

Vreme početka:
19:00

Cena : Besplatno

Broj mesta : 15

Nivo : Srednjoškolac Student

Lokacija : Labeerint

Naplata : Besplatno