Life abroad: Francuska

Organizacija

Life abroad: Francuska

Kategorija

Radionioce

Učesnici

Still no participant

Iskutva

Still no reviews

Život u inostransvu zvuči veoma interesantno i primamljivo. Ipak, da li je sve tako idealno? Kako se život u drugim zemljama razlikuje od života u Srbiji? Šta moraš da znaš pre odlaska? Odgovore na sva pitanja i nedoumice o životu u inostranstvu možeš da saznaš na ovoj besplatnoj radionici.

Šta možeš da čuješ na ovoj radionici?

Na ovoj radionici imaćeš priliku da čuješ iskustva učenika sa razmena, upoznaš druge kulture i naučiš nekoliko korisnih saveta. Pored toga moćićeš da kroz nekoliko igrica otkriješ razlike između života u inostranstvu i života u Srbiji.

S kim pričamo o životu u inostranstvu?

Marta Đordjević, lako je možeš prepoznati po čupavoj kosi i šarenim čarapama, obožava sladoled i san joj je da bude tragač u poteri. Uvek će vam biti partner za društvene igre i gledanje slagalice ali pazite na njen takmičarski duh. Kao učenica bilingvalnog odeljenja za francuski jezik imala je priliku da treću godinu gimnazije provede u Francuskoj. Od oktobra će biti student pozorišne režije na Fakultetu dramskih umetnosti. U slobodno vreme piše kratke priče i pravi najbolje kućne žurke.

Kome preporučujemo ovu radionicu?

Ako želiš da ideš u inostranstvo, razmišljaš o tome ili jednostavno želiš da upoznaš druge kulture i informišeš se, ova radionica je prava stvar za tebe.

Glavni organizator

Any teachers for this course

Cena : Free

Nivo : Srednjoškolac Student

Naplata : Besplatno