MasterClass o pisanju projekata

18-01-2020

4 sata

* Samo za članove haba
1 polje na kartici

Predavač

Milan Petrović

Kategorija

Predavanja

Kako izgleda MasterClass?

Na ovakvim MasterClass-ovima ima minimalno predavanja i maksimalno angažovanja svih prisutnih. Svako se fokusira na ono što je potrebno kreirati, a predavač je u stvari tu da svakome pojedinačno pomogne i objasni onaj deo koji je ostao nejasan. Cilj ovog MasterClass-a je da na kraju svako dobije set veština kako bi došao do ideje za svoj projekat i znanje potrebno da napiše razrađenu projektnu dokumentaciju tog tipa kasnije u životu.

Šta ćete naučiti na ovom MasterClass-u?

Ovoga puta posvetićemo se pisanju projekata! Svaki projekat je proces koji ima određeni rok trajanja, početak i kraj i detaljno isplanirane aktivnosti koje mere njegovu uspešnost. Bitno je da ima cilj ili više ciljeva koje su merljivi, a isto tako izvodljiv po pitanju resursa koje se u projekat ulažu, poput ljudi, para, opreme... Pisanje projekata nije samo za project menadžere, ljude iz IT-a, organizacije, to je jako vredan set veština, iskustva i znanja, koje ti mogu pomoći u učenju, postavljanju ličnih ciljeva, svakodnevnoj komunikaciji, uopšteno u životu :)

Ko nam to pomaže u pisanju projekata?

Kome preporučujemo ovaj MasterClass?

  • Srednjoškolcima koji žele da pišu svoje projekte;
  • Studentima koji žele da razvijaju svoje ideje;
  • Aktivistima koji već imaju iskustva u organizacijama;
  • Volonterima koji su do sada učestvovali na projektima;
  • Svima onima koji žele da poboljšaju načine planiranja i komunikacije, vođenja ljudi i finansija, efikasnom merenju ciljeva, rešavanju problema.
Vreme početka:
14:00

Cena : Besplatno

Broj mesta : 10

Nivo : Svi

Lokacija : UNBOX Hab

Naplata : Samo za članove haba 1 polje na kartici