Poslovna komunikacija

Organizacija

Poslovna komunikacija

Kategorija

Radionioce

Učesnici

Still no participant

Iskutva

Still no reviews

Sigurno ste se nekad pitali kako bi bilo da možete da ostavite dobar utisak na sagovornika još pri prvom susretu. Dobra poslovna komunikacija podrazumeva neke veštine koje svako, uz malo truda može savladati. Naučiti ih znači naučiti da adekvatno započneš razgovor, imaš kvalitetan uticaj na druge i ostaviš odličan prvi utisak. Sve to možeš naučiti na ovoj besplatnoj radionici.

Šta ćeš naučiti na ovoj radionici?

Imaćeš priliku da čuješ kakve sve vrste poslovne komunikacije postoje i koji elementi su ključni za ostavljanje dobrog prvog utiska. Naučićeš osnove poslovnog bontona, pravila poslovnog ponašanja, pravila ponašanja na poslovnim sastancima i kako da napišeš poslovni mejl. Na kraju radionice imaćeš priliku da svoje znanje primeniš kroz igricu i da već odmah dobiješ feedback.

Ko vodi radionicu?

Jana Janković, savetnik za poslovnu komunikaciju na srpskom i engleskom jeziku Virtuelnog Preduzeća “Tvoja šansa” koordinator preduzeća i menadžer odlazećih stručnih praksi u AIESEC Srbija. Ima iskustva u vođenju timova i sinergiji sa drugim sektorima u okviru organizacija. Imala je prilike da sarađuje sa kompanijama, ekspertima i drugim organizacijama prilikom volontiranja u organizacijama i samim tim je stekla dosta iskustva u poslovnoj komunikaciji. Slušala je “kurs” o poslovnoj komunikaciji u okviru srednje škole gde je imala predmet koji ju je dosta toga naučio o toj temi.

Kome preporučujemo ovu radionicu?

Ova radionica je savršena za svakog ko želi da nauči kako da ostavi dobar prvi utisak, da nauči kako da se ponaša u poslovnim situacijama ili da jednostavno nauči nešto novo i korisno na jednostavan način i uz mentorsku podršku.

Glavni organizator

Any teachers for this course

Cena : Free

Nivo : Srednjoškolac Student

Naplata : Besplatno