STEAM radionica

Organizacija

STEAM radionica

Kategorija

Radionioce

Učesnici

Still no participant

Iskutva

Still no reviews

Svako ko je radoznao može da bude deo nauke. Za eksperiment i razumevanje nauke nije potrebno biti hiperinteligentan već imati volje za istraživanjem i papir i vodu pored sebe. Od mnoštva stvari u svojoj sobi možeš da napraviš “čudo” nauke. Želiš da saznaš kako? Prijavi se za ovu radionicu i kroz nekoliko interesantnih eksperimenata to možeš da saznaš.

Šta je to STEAM radionica?

STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) radionica je radionica na kojoj učesnici imaju priliku da kroz zabavne eksperimente spoje i iskoriste svoja znanja iz različitih nauka, tehnologije, inžinjerstva, umetnosti i matematike. STEAM aktivnosti pružaju savršenu priliku za učenje, otkrivanje i primenu naučenih znanja.

Šta možeš da naučiš na ovoj radionici?

Imaćeš priliku da se uz mentorku podršku uživo oprobaš u vršenju eksperimenata. Ova radionica će podstaći tvoju kreativnost i želju za učenjem, a pored toga ćeš naučiti kako da pažljivo pratiš uputstva kako bi došao/la do željenih rezultata. Pored interesantnih rezultata, učesnici će imati znati kako su došli do tih rezultata, pa će i sami moći da ponove eksperimente i da sami dalje istražuju.

Ko vodi radionicu?

Petar Milisavljević, od malena ga je zanimalo kako to računari rade. Već tada je znao da će se baviti nečim vezanim za IT sektor. Bavi se programiranjem na C, C++, C#, Python-u. Takođe rukuje bazama podataka. Student sam Elektronskog fakulteta u Nišu. Pored toga što provodi minimalno 5 sati za računarom svaki dan, bavi se i muzikom. Svira u bendu VooDoo već tri godine. Skoro su izbacili singl Washed Away.

Ilija Kostić, od malih nogu smo učeni da je baratanje brojkama i znanje matematike bitno za puno sfera naših života. Kao student Prirodno matematičkog fakulteta želi da pokaže da je matematika mnogo više od brojki, jednačina i formula, već da je puna kreativnih objašnjenja i objašnjenja nalik umetničkim delima. Crtanje je jedan od njegovih hobija u koji voli da ulaže vreme, a takođe je i veoma lep način da se ispolji osoba kreativno.

Kome preporučujemo ovu radionicu?

Ova radionica je savršena za svakog ko želi da podstakne svoju maštu i radoznalost, a da pored toga primeni svoje znanje. Imaćeš priliku da sam/a uradiš neki eksperiment i uz to se super zabaviš. Radionica je namenjena i za mlađe i za starije, a sve što je potrebno je da se prijaviš za radionicu.

Glavni organizator

Any teachers for this course

Cena : Free

Nivo : Osnovac Srednjoškolac

Naplata : Besplatno