Team leading and mentoring

Organizacija

Team leading and mentoring

Kategorija

Radionioce

Učesnici

Still no participant

Iskutva

Still no reviews

Kvalitetan timski rad dovodi do ostvarivanja odličnih rezultata i stvaranja kreativnih rešenja. Istovremeno, tim se sastoji od različitih pojedinaca od kojih svatko ima svoje potrebe, drugačiji pristup poslu, preferirani način rada ili stil komunikacije s drugima. Uskladiti različite ličnosti i usmeriti ih prema ostvarenju ciljeva je vrlo izazovan posao. Kako da savladaš ovu prepreku, oformiš i vodiš tim? Prijavi se za ovu besplatnu radionicu i saznaj kako.

Šta možeš da naučiš na ovoj radionici?

Na ovoj radionici možeš da naučiš koje sve vrste lidera postoje, kako da vodiš tim, preneseš znanje i veštine svom timu i razviješ međusobno učenje tj. mentorstvo. Pored toga imaćeš priliku da saznaš kako možeš da održiš motivaciju u timu, a na kraju same radionice imaćeš priliku da stečeno znanje primeniš kroz nekoliko igrica.

Ko vodi radionicu?

Marija Đigić, student je međunarodnog menadžmenta na ekonomskom fakultetu, predvodnik Case study organizacionog tima i resora za seminare studentske asocijacije NOVA. Pored ovog formalnog, iskustvo u vođenju tima i mentorstvu je stekla je i kao vođa tima za projektno finansiranje u Evropskom parlamentu mladih, ali i kao potpredsednica te organizacije u Srbiji. Kao predvodnik organizacionog tima “Board the Entrepreneurship” programa, finansiranog od strane američke ambasade, stekla je neprocenjivo iskustvo vođenja dinamičnog tima koji je studentima širom Srbije omogućio da nauče više o preduzetništvu i umreže se sa najuspešnijim ljudima iz svih sektora poslovanja.

Kome preporučujemo ovu radionicu?

Ako si ikada bio/la deo nekog tima ili si nekada vodio/la tim, ovo je savršena prilika da naučiš nešto novo, razviješ svoje lične veštine i saznaš kako da oformiš i vodiš svoj tim na najbolji način. 

Glavni organizator

Any teachers for this course

Cena : Free

Nivo : Srednjoškolac Student

Naplata : Besplatno