AIESEC – Niš

RAZVOJ LIDERSKOG POTENCIJALA KOD MLADIH

7

AKTIVNOSTI

0

ISKUSTVA

 

Ko smo mi?

AIESEC je nevladina internacionalna studentska organizacija koja okuplja mlade ljude širom sveta i omogućava im da razviju svoj liderski potencijal kroz volonterska i stručna iskustva u inostranstvu, kao i kroz uključivanje u različite projekte koje organizuje. Još od 1948. godine AIESEC pokreće jedan cilj, a to je mir i ispunjenje ljudskog potencijala. Danas smo rasprostranjeni u preko 110 zemalja i aktivno podstičemo aktivizam i pozitivan duh mladih.

Zašto smo u UNBOX habu?

U AIESECu mi verujemo u mlade proaktivne ljude koji su spremni da rade na poboljšanju svoje budućnosti, ali i zajednice koja ih okružuje. Kroz Unbox hab inovativnih edukacija želimo da dopremo do što većeg broja ovakvih ljudi koji žele da se razviju i izađu iz svoje zone komfora. Sa AIESECom mladi imaju priliku da steknu iskustva i znanja izvan granica obaveznog formalnog obrazovanja i to je jedna od vrednosti koju delimo sa Unbox habom.

Za šta možete da nas cimate?

Ako želite da:

  • Obogatite svoje iskustvo kroz naše GT programe stručnih praksi (Global Talent i Global Teacher)
  • Učestvujete u programu volonterskih praksi u inostranstvu
  • Putujete, vežbate strani jezik, upoznate druge kulture i različite narode
  • Budete jedan od delegata na EPY projektu za preduzetnike
  • Radite na sebi, svom ličnom i profesionalnom razvoju, volontirajući u najvećoj studentskoj
  • organizaciji
  • Prisustvujete konferencijama koje vam mogu doneti zaposlenje, nove kontakte ili poznanstva,

AIESEC tim je tu za vas!

Any review founded
AKTIVNOST

Youth Speak Forum

16. aprila u Naučno-tehnološkom parku u Nišu organizuje se konferencija YouthSpeak Forum, globalna konferencija studentske organizacije AIESEC, a u partnerstvu s Naučno-tehnološkim parkom u Nišu. Cilj konferencije jeste inspiracija promene kod mladih i podizanje nivoa svesti i motivacije da naprave promenu!
VIŠE INFORMACIJA

Koja li je tajna uspešnih?

Omladinska organizacija AIESEC u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom u Nišu održava događaj sa temom karijernog iskustva i kako ga steći kroz inostrane prakse. Događaj spaja interaktivnu panel diskusiju sa prilikom da svi posetioci pronađu otvorene pozicije za praksu u inostranstvu. Panelisti su predstavnik kompanije Gromet Darko Ristić i osoba koja je kroz stručnu praksu u inostranstvu stekla profesionalno iskustvo u struci. Gost će biti i praktikantkinja iz Tunisa koja je na praksi u kompaniji Gromet.
VIŠE INFORMACIJA

AIESEC – regrutacija

Nova studentska godina sa sobom donosi i nove početke. Ali, koji početak je pravi za tebe? Ako si spreman/na da budeš deo jednog velikog tima, stekneš korisne veštine i nova prijateljstva? Ako si u potrazi za ovim vidom aktivnosti, treba da znaš da AIESEC otvara prijave za nove članove!
VIŠE INFORMACIJA

Get professional

AIESEC lokalna kancelarija u Nišu organizuje događaj pod nazivom "Get professional" na kome želi da približi svoje programe stručnih inostranih praksi mladima u svojoj okolini. Događaj je planiran za 16. septembar i to u Oficirskom domu sa početkom u 18.00 časova. Pričaće se o problemima sa kojima se susrećemo kada stupamo u poslovni svet i kako možemo raditi na tome da ih bude sve manje. Takođe, čućeš više o CV-u iz ugla HR-a.
VIŠE INFORMACIJA

Global Talent

Global Talent - je program praksi usmeren ka mladim ljudima koji žele da rade na svom profesionalnom i karijernom razvoju u izazovnom internacionalnom poslovnom okruženju.
VIŠE INFORMACIJA

Career Days

Career Days je sajam zapošljavanja i praksi na kome dobijate priliku da stupite u kontakt sa poslovnim svetom, vidite kako on funkcioniše i probate da pronađete svoju ulogu i mesto u njemu. Projekat se dešava u oktobru i u okviru događaja se odvija speed dating sa kompanijama koje učestvuju, moguće je ostaviti CV kako bi vas kompanije bolje upoznale i bićete tu kako biste naučili i čuli dosta informacija o biznis svetu. Više informacija možete naći na Instagram stranici @careerdaysnis.
VIŠE INFORMACIJA

EntrepreYouth

EntrepreYouth je projekat koji se ogranizuje s ciljem da se razvije duh preduzetništva kod srednjoškolaca i studenata. U okviru projekta se obrađuju različite teme iz oblasti za biznisa, menadžmenta, marketinga, HR-a i slično. Projekat traje 5 nedelja i vodi ga student iz inostranstva na engleskom jeziku. U okviru ovog projekta se organizuje i case study, o kojem možete saznati više na Instagram stranici @preduzmi.
VIŠE INFORMACIJA

Mail : office.nis@aiesec.net

Web : https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-nis/

Lokacije : Niš, Srbija

Pošalji iskustvo