Connecting Pančevo

Any review founded
AKTIVNOST

Kad porastem biću – prijave za mentore

Prenesi svoje znanje i iskustvo učesnicima "Kad porastem biću" programa za karijerni razvoj srednjoškolaca organizacije Connecting Pančevo.
VIŠE INFORMACIJA

Savremena karijera i 4.0 industrija

Prijavi se za onlajn radionicu organizacije Connecting i saznaj šta sve možeš da očekuješ od savremene karijere u 4.0 industriji!
VIŠE INFORMACIJA

Kreiranje CV-a i T profil

Prijavi se za besplatnu onlajn radionicu i saznaj više o pisanju kvalitetnog CV-a za volontiranje, praksu ili prvi posao!
VIŠE INFORMACIJA

Youth4Air radionica u Botaničkoj bašti

Pridruži se grupi mladih, učestvuj u promeni i napravi prvu deklaraciju o zagađenom vazduhu u Srbiji u Botaničkoj Bašti "Jevremovac"!
VIŠE INFORMACIJA

Volontiraj u Connecting-u!

Želiš da proširiš svoja iskustva, naučiš nešto novo i doprineseš u razvoju društva, a nisi siguran/a kako da to učiniš? Prijavi se za volontiranje u Connecting-u! Volontiranjem činiš dobro sebi, jer stičeš nova iskustva i znanja, upoznaješ sebe, druge ljude i struku, a ujedno činiš dobro za zajednicu i organizaciju u kojoj volontiraš!
VIŠE INFORMACIJA

Youth4Air – trening za vršnjačke edukatore

Veruješ da mladi imaju supermoći? Jedva čekaš da radiš sa svojim vršnjacima širom Srbije? Želiš da radiš sa mladima, ali nemaš iskustva? Sa lakoćom usvajaš nova znanja i veštine? Želiš da doprineseš poboljšanju kvaliteta vazduha u Srbiji? Ako ste potvrdno odgovorili na gore navedena pitanja Connecting vas sa zadovoljstvom poziva da se prijavite za učešće na Treningu za vršnjačke edukatore koji će potom biti angažovani u okviru projekta “Youth4Air”.
VIŠE INFORMACIJA

Job shadowing

Upoznaj se sa željenim zanimanjem. Osvesti kako izgleda raditi u kompaniji. Donesi informisanu odluku o svojoj budućnosti. Prijavi se za Job shadowing 📢
VIŠE INFORMACIJA

Pošalji iskustvo