EU info mreža

Any review founded
AKTIVNOST

Young European Ambassadors

Zanimaju te diplomatija, međunarodni odnosi i želiš da radiš na promociji evropskih vrednosti među mladima u tvojoj zajednici, gradu i državi? Prijavi se do kraja juna da budeš novi Mladi evropski ambasador!
VIŠE INFORMACIJA

Tribina „Pandemija i mentalno zdravlje mladih – vrh ledenog brega“

Sa idejom da o temi mentalnog zdravlja omladine, kao izuzetno važnoj oblasti, razgovaramo otvoreno i ponudimo rešenja i odgovore, EU info kutak Niš u saradnji sa Centrom za promociju zdravlja Instituta za javno zdravlje Niš, organizuje novi onlajn događaj.
VIŠE INFORMACIJA

Will you paint me the future of Europe?

Ako si mlada osoba zainteresivana za umetnost, ili ulični umetnik, ovo je takmičenje za tebe. Prijavi se i prikaži kako ti vidiš budućnost Evrope, i možda baš tvoja ideja postane mural koji će krasiti ulice Novog Sada!
VIŠE INFORMACIJA

Žene u informacionim tehnologijama

Povodom Međunarodnog dana devojaka i žena u nauci EU u Srbiji vas poziva da pratite onlajn info sesiju "Žene u informacionim tehnologijama" 14. februar od 18h, na Facebook stranicama EU info point Novi Sad, EU info point Niš i EU u Srbiji
VIŠE INFORMACIJA

Konkurs “Evropa i ja”

Nagradni konkurs “Evropa i ja” za učenike prvog, drugog i trećeg razreda srednje škole. Predviđeno je pet takmičarskih kategorija: fotografija, video, blog, angažovani umetnički rad i multimedija na teme: EU i Srbija, EU u mom svakodnevnom životu, Mitovi o EU, Ljudska prava- moja prava, Životna sredina i klimatske promene su važne.
VIŠE INFORMACIJA

Onlajn pričaonica – nemački #4

Ukoliko želiš da naučiš nešto više o nemačkom jeziku ovo je prilika za tebe! Eu info mreža organizuje online pričaonicu sa glavnom temom - nemački jezik.
VIŠE INFORMACIJA

Pošalji iskustvo