Univerzitet Metropolitan

Any review founded
AKTIVNOST

MET Besplatna letnja škola

Prijavi se za letnje radionice Univerziteta Metropoliten i saznaj više uz oblasti IT-ja, digitalnog biznisa i dizajna!
VIŠE INFORMACIJA

Metropolitan talenti!

Prijavi se se na takmičenje METROPOLITAN TALENTI i osvoji BESPLATNO ČETVOROGODIŠNJE ŠKOLOVANJE na Univerzitetu Metropolitan iz oblasti koja te zanima!
VIŠE INFORMACIJA

Design Never Sleeps

Treći si ili četvrti razred srednje škole, kreativan si i zanima te dizajn? Prijavi se, odgovori na Guarana zadatak, osmisli kreativno rešenje za limenku, a najbolji za to će biti i nagrađeni! Design Never Sleeps powered by Guarana 4. godinu za redom okuplja mlade, talentovane učenike, koji žele da se oprobaju u kreiranju dizajnerskih rešenja. Ukoliko si jedan od njih, prijavi se, jer te očekuju dobra zabava i druženje, ali i prilika da naučiš nešto novo!
VIŠE INFORMACIJA

Global Game Jam® (GGJ)

Global Game Jam® (GGJ) se i ove godine održava ONLINE u organizaciji Univerziteta Metropolitan i trajaće od 26. do 30. januara, pa će svi zainteresovani gejmeri, programeri, ljubitelji igara, jam-ova i hakatona imati priliku da se oprobaju u izradi video igre na zadatu temu, a najbolji će za to biti nagrađeni. Tema ostaje u tajnosti do samog početka Global Game Jam-a, kada će biti objavljena u celom svetu, u isto vreme.
VIŠE INFORMACIJA

Pošalji iskustvo