Isidora Ćirić

#UREDNICA

0

AKTIVNOSTI

0

ISKUSTVA

Ko sam ja?

Večiti sanjar. Kada sam bila mala, stalno sam terala roditelje da mi čitaju ili pričaju neke bajke, tako da sam uvek bila u nekom drugom univerzumu (što se ni danas nije mnogo promenilo😂). Iz te ljubavi prema nestvarnim svetovima, počela sam i sama da ih stvaram pisanjem, što mi je vremenom pored hobija postao i izduvni ventil.

Osim toga, odnedavno sam počela da se bavim aktivizmom, te sam pored Unbox redakcije član i Exito tima, kao i Unije srednjoškolaca Srbije- njihovog lokalnog i marketinškog tima.

Zašto sam u Unbox-u?

Volim timski rad. Inspirišu me mladi ljudi koji uvek teže nekom višem cilju i svojim idejama žele da promene svet nabolje(ili makar lokalnu zajednicu😂). Unbox tim mi je pružio upravo to! Osim što je svako od njih pun ambicija, svi su skroz opušteni i atmosfera u timu je odlična! Uživam dok radim sa njima i zaista mi je drago što sam postala član ove redakcije.

Za šta možeš da me cimaš?

  • Sugestije za pisanje
  • Preporuke za dobre knjige
  • Ukoliko ti treba neko da te sasluša i da nepristrasan savet (dobar sam slušalac, a i verujem da je često lakše izjadati se totalnom strancu, nego nekom bližnjem)
Any review founded
Any courses assigned

Mail : isidora.ciric@unbox.rs

Lokacije : Niš, Srbija

Pošalji iskustvo