Kristian Tomić

#NOVINAR #SARADNJE

9

AKTIVNOSTI

0

ISKUSTVA

Ko sam ja?

Volim da se bavim aktivizmom i vonterizmom. Vodim neformalnu grupu Pokreni se!. Želim da napravim kreativno i edukativno mesto ideja. Živim u Vrnjačkoj Banji i idem u 3. godinu Gimnazije Vrnjačka Banja. U budućnosti planiram da razvijam položaj mladih, kao i položaj obrazovnog sistema na lokalu i nacionalnom nivou. Verujem u međunarodnu saradnju. Na prostorima bivše Jugoslavije pričamo sličnim jezicima i razumemo se, tako da verujem u saradnju i prosperitet! Pokreni se!

Zašto sam u Unbox-u?

Želim da upoznam nove ljude. Prošao sam dosta radionica i seminara na temu novinarstva s’toga želim da podelim svoje znanje i iskustvo. Želim da radim u timu jer sam timski igrač i komunikativan sam. Veoma mi se sviđa ideja Resurs centra i zato želim da učestvujem u tome!

Za šta možeš da me cimaš?

  • Pomoć oko svega, 24/7
  • Saveti za liderstvo, organizaciju neformalne grupe, organizaciju događaja
  • Saveti za sve vezano za aktivizam, volonterizam
  • Saveti za edukaciju
Any review founded
AKTIVNOST

Konkurs za najbolji esejski rad

Konkurs za najbolji esejski rad povodom Međunarodnog dana volontera, koji se obeležava 5. decembra 2021. godine. Asocijacija mladih volontera (AMV) poziva sve zainteresovane volontere i volonterke da učestvuju u nagradnom konkursu, slanjem svojih esejskih radova koji se baziraju na ličnom iskustvu na temu „Od volontiranja do aktiviranja“. Tri najboje napisana esejska rada očekuju simbolične nagrade. Rok za slanje eseja je do 3. 11. 2021. godine do 12 h.
VIŠE INFORMACIJA

Niške haubice radionice

Niške haubice po prvi put organizuju edukativne radionice na veoma interesantne i privlačne teme za mlade. Učešće je slobodnog tipa, i ne postoje kriterijumi koje bi učesnik morao da ispuni da bi se prijavio. Raspored radionica: neformalne grupe 4.12.2021. od 13h; vannastavni svet 11.12.2021. od 13h; istraživačko novinarstvo 18.12.2021. od 13h.
VIŠE INFORMACIJA

Akademija za razvoj lokalnih medija

Akademija za razvoj lokalnih medija počinje u subotu 27. novembra. Prva predavačica biće novinarka Jelena Zorić. Ukoliko ste zainteresovani za ovo predavanje i dalje se možete se prijaviti putem linka u opisu profila @mediareformcentar.
VIŠE INFORMACIJA

SURVEILLANCE AND RESISTANCE IN CAPTAIN AMERICA: WINTER SOLDIER

Srednjoškolci, već naredne nedelje očekuje vas još jedno zanimljivo virtuelno predavanje na našem departmanu! Prof. dr Danijela Petković održaće predavanje pod nazivom SURVEILLANCE AND RESISTANCE IN CAPTAIN AMERICA: WINTER SOLDIER 25. novembra u 18.00.
VIŠE INFORMACIJA

Mladi Inovatori Srbije – radionice

Želiš da sačuvaš svoju planetu? Želiš da razviješ "zelene" ideje? Želiš da stekneš znanje da to uradiš? Onda je ovo idealna prilika za tebe! Prijavite se za jednu od ONLAJN RADIONICA za učenike koje će se održati u: četvrtak, 25. novembar; četvrtak, 02. decembar; četvrtak 09. novembar. Uvek u istom terminu od 12.00 do 13.30h. Postani deo najveće evropske inicijative za borbu protiv klimatskih promena!
VIŠE INFORMACIJA

New Leaders Konferencija

Prijava i učestvovanje je besplatno, a ono što možeš da očekuješ jesu interaktivne radionice partnera i  inspirativne govore uspešnih i poznatih ljudi iz različitih sfera poslovanja, kao što su Prodaja, Marketing, HR i Projektni Menadžment. Takođe, planirani su i prostori za upoznavanje i networking. Ovde ćeš imati priliku da se upoznaš sa ostalim delegatima i da porazgovaraš i postaviš pitanja predstavnicima kompanija. Networking će biti organizovan uživo u Beogradu, Kragujevcu i Nišu.
VIŠE INFORMACIJA

Biram uspeh!

Program ima za cilj pružanje radnih praksi mladima do 30 godina koji se ne školuju, ne obučavaju, niti su zaposleni, a stekli su srednji, viši ili visoki stepen stručne spreme, kao i osnovno obrazovanje.
VIŠE INFORMACIJA

Brave New Media Forum 2021

BRAVE NEW MEDIA FORUM 2021 okuplja medijske kreatore, aktiviste društvenih mreža, predstavnike civilnog društva i same mlade ljude kako bi razgovarali o aktualnim temama u digitalnom dobu.
VIŠE INFORMACIJA

UWC Serbia

Ukoliko si trenutno u 2. ili 3. razredu srednje škole, želiš da upoznaš nove kulture i obiđeš svet, UWC je stvar za tebe! Prijavi se za priliku da osvojiš stipendiju u vrednosti do 70000 evra! Konkurs se zatvara prvog decembra!
VIŠE INFORMACIJA

Mail : kristian.tomic@unbox.rs

Lokacije : Vrnjačka Banja, Srbija

Pošalji iskustvo