Krovna Organizacija Mladih Srbije (KOMS)

Any review founded
AKTIVNOST

Postani dopisnik/ca KOMS bloga

Voliš da pišeš, kreativan/na si, privlače te teme kojima se KOMS bavi? U tom slučaju, onda si ti prava osoba za blog dopisinika/dopisnicu!
VIŠE INFORMACIJA

KOMS u Leskovcu razgovara sa mladima – Upoznaj svoje predstavnike! Ti (se) pitaš!

Krovna organizacija mladih Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije organizuje događaj Upoznaj svoje predstavnike. Ti (se) pitaš! 26. januara od 13h u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju (Leskovačkog Odreda 6) u Leskovcu. Cilj događaja je da se mladi iz Leskovca i drugih mesta sa juga Srbije bliže upoznaju sa radom KOMS-a i informišu se o programima i projektima koje KOMS sprovodi. Takođe, ovo je i šansa da mladi upoznaju predstavnike KOMS-a i relevantnih saradnika i da zajedno mapiraju položaj i potrebe mladih u svojim zajednicama.
VIŠE INFORMACIJA

O NACRTU ZAKONA O RADNOJ PRAKSI SA MLADIMA: POZIV NA KONSULTATIVNI SASTANAK

Zašto baš ti moraš da se uključiš u javnu raspravu u vezi Zakona o radnoj praksi? Zato što će ovaj zakon imati efekte po tvoja prva radna iskustva, radna prava, kao i unapređenje zapošljivosti. Dođi na naš onlajn konsultativni sastanak koji organizujemo uz podršku KOMS-a sa mladima u ponedeljak 20. decembra gde ćemo diskutovati o Nacrtu zakona o radnoj praksi i upoznati te sa njegovim specifičnostima.
VIŠE INFORMACIJA

Pošalji iskustvo