Marija Raičević

Ko sam ja?

Zvanično sam volonterka u organizaciji Nauči me, alumniskinja FLEX programa razmene i urednica Unbox haba inovativnih edukacija - onlajn Resurs centra za mlade o obrazovanju, a nezvanično zavisnica od aktivizma, zaljubljenica u neformalno obrazovanje, ljubiteljka društvenih mreža, marketinga i PR-a.

Svoju treću godinu srednje škole sam provela u Šarlotu, u Severnoj Karolini, kada sam prvi put došla u kontakt sa neformalnim obrazovanjem koje mi je promenilo život i pomoglo da se usmerim, ali i odlučila da je moja misija da pomognem što većem broju mladih da pronađu pravu aktivnost za sebe i krenu putem ličnog i profesionalnog razvoja #vanškolskeklupe! Sa tom misijom vodim svoj blog - OverThinker.rs i uređujem naš Resurs centar!

Zašto sam u Unbox-u?

Kao večiti OverThinker, stalno se vraćam da period svog života pre odlaska u Ameriku, kada sam mislila da u Nišu nema prilika za mlade i da su te radionice i predavanja o kojima slušam samo još jedan izgovor da se beži sa časova (da ne kažem da sam bila štreber🤓). Sada kada znam da to nije istina, želim da pomognem što većem broju mladih da se informišu o prilikama u svojoj okolini i pronađu pravu za sebe, te sam uz podršku svog tima iz organizacije Nauči me odlučila da pokrenem Unbox hab resurs centar kako bi sve informacije, prilike i organizacije bile na jednom mestu i kako bismo mogli da razmenjujemo znanja i iskustva #vanškolskeklupe!

Za šta možeš da me cimaš?

  • Saveti oko vođenja društvenih mreža i kreiranja sadržaja za iste
  • Razgovor o ličnom razvoju, neformalnom obrazovanju i ličnom razvoju kroz neformalno obrazovanje
  • Izbor fakulteta ili karijere
  • Pitanja oko volonterizma i aktivizma, odabira prave aktivnosti i organizacije za sebe
  • OverThinkovanje bilo koje vrste i intenziteta, razmena mišljenja i iskustva o različitim stvarima (za više informacija baci pogled na moj sajt😉)
Any review founded
AKTIVNOST

Kreativna radionica pisanja CV-a

CV je obavezan dokument koji se šalje prilikom prijave za bilo koji posao, praksu ili čak volontiranje i na osnovu njega se donosi odluka ko će proći u drugi krug selekcije. Zajedno ćemo ga napisati što kreativnije kako bi privukao pažnju i izdvojio se iz mase drugih.
VIŠE INFORMACIJA

Mail : marija.raicevic@nauci.me

Lokacije : Niš, Srbija

Pošalji iskustvo