Marija Raičević

#MARKETING

6

AKTIVNOSTI

NAN

OCENA

Ko sam ja?

Preko FLEX programa razmene sam provela deset meseci u Šarotu, Severnoj Karolini i vratila sa idejom kako želim da provodim svoje slobodno vreme. Volim da organizujem projekte, motivišem mlade ljude da se više uključe u svoje zajednice i generalno istražujem i primenjujem sve što sam do sada naučila. 

Aktivan sam član organizacije Nauči me, FLEX Alumni zajednice i ponosni PR i edukator u organizaciji Pick and Choose. Uključujem se u sve što ima veze sa projektima, marketingom, radom sa ljudima i preduzetništvom.

Zašto sam došla u UNBOX?

Smatram da uvek treba da budeš u društvu ljudi koji te inspirišu da radiš na sebi i konstantno te podstiču na kreativnost. Takve ljude sam našla u UNBOX Habu. Svako ima svoju priču i svoj glas koji je kroz rad haba uspeo da iskaže i to me inspiriše da nastavim da pišem svoju. Hab mi je za jako kratko vreme postao drugi dom i mesto gde najbolje radim, upravo zbog atmosfere koju stvaramo. Mislim da mi je jedna od najboljih odluka ove godine ta da se priključim UNBOX porodici. 

Za šta možeš da me cimaš?

  • Razgovori i saveti o obrazovanju u inostranstvu;
  • Predavanje i učenje engleskog jezika;
  • Marketing preko društvenih mreža;
  • Pisanje CV-a i profesionalna komunikacija;
  • Medijska pismenost;
  • Šta god ti treba za šta misliš da mogu da pomognem, volim da upoznajem nove ljude.
Trenutno nema preporuka.

Team leading and mentoring

Kvalitetan timski rad dovodi do ostvarivanja odličnih rezultata i stvaranja kreativnih rešenja. Ali tim se sastoji od različitih pojedinaca..

VIDI

Life abroad: Amerika

Život u inostransvu zvuči interesantno i primamljivo. Ipak, da li je sve tako idealno? Kako se život u drugim zemljama razlikuje od života u Srbiji?

VIDI

Kako do što boljeg CV-a i propratnog pisma?

Prijavljuješ se za neku praksu, volontiranje, posao ili jednostavno želiš da imaš spreman CV za slučaj da nešto „iskoči“, ova radionica je prava stvar za to

VIDI

#ZnanjeDaNeBaguje

Kako da organizujete onlajn kontakt s učenicima, reorganizujete svoj čas za potrebe onlajn okruženja, kako da vaši časovi i dalje budu interaktivni...

VIDI

Onlajn književna debata #REČKANJE

Onlajn književna debata sa učesnicima koji su poznati pisci i oni koji se bave književnošću na malo drugačiji način na našem YouTube kanalu!

VIDI

Kreativna radionica pisanja CV-a

CV je obavezan dokument koji se šalje prilikom prijave za bilo koji posao, praksu ili čak volontiranje i na osnovu njega se donosi odluka ko će proći u drugi krug selekcije. Zajedno ćemo ga napisati što kreativnije kako bi privukao pažnju i izdvojio se iz mase drugih.

VIDI

Napiši preporuku