Mladi istrazivaci Srbije

Any review founded
AKTIVNOST

Kamp za mlade

Prijavi se za jedan od dostupnih volonterskih kampova za mlade u Srbiji organizacije Mladi istraživači Srbije i proveri najbolje leto ikada!
VIŠE INFORMACIJA

Šta nam teško 2022.

Vidiš priliku da promenis nešto u svojoj zajednici, ali bi ti trebao novac i podrška da to realizuješ? Prijavi se na konkurs Šta nam teško!
VIŠE INFORMACIJA

Volontersko okupljanje – Mladi istraživači Srbije

Razmišljaš da se prijaviš na neki od volonterskih kampova, ali ti trebaju dodatne informacije o njima? Ili možda imaš iskustvo sa kampa vredno deljenja? Dođi na volontersko okupljanje u organizaciji Mladih istraživača Srbije! 🗓Utorak 31.maj, Klub svetskih putnika od 18h.
VIŠE INFORMACIJA

Omladinska razmena u Francuskoj

Ukoliko te zanima biodiverzitet i životna sredina, želiš da stekneš nova iskustva i poznanstva onda je razmena "UNIBIO" baš za tebe! Rok za prijavu je 27. april do kraja dana! Svako ko bude poslao prijavu dobiće obaveštenje o statusu prijave, a oni koji budu izabrani dobiće sve detalje putem mejla.
VIŠE INFORMACIJA

Misli veliko, pokreni malo – kursevi

Zanima te da naučiš više o oblastima zaštita životne sredine, učestvovanje u donošenju odluka, zaštićena područa, rodna ravnopravnosti i volontiranje? Prijavi se za besplatne obuke Mladih istraživača Srbije! Nakon svake završene obuke dobijaš sertifikat o završenoj obuci.
VIŠE INFORMACIJA

Snažno zeleno 2022

Želiš da učiniš nešto dobro za svoju lokalnu zajednicu? Imaš dobru ideju za zeleniji komšiluk? Ovo je idealna prilika da stupiš u akciju - okupi ekipu i prijavi se za naš konkurs do 22. februara. Konkurs se sprovodi u okviru projekta "Zeleni inkubator", koji sprovode Mladi istraživači Srbije, Beogradska otvorena škola i Inženjeri zaštite životne sredine, uz finansijsku podršku Evropske unije.
VIŠE INFORMACIJA

Pošalji iskustvo