Nikola Miljković

#3D_KLUB

0

AKTIVNOSTI

0

ISKUSTVA

Ko sam ja?

Što kraće, ja sam mix umetnika i inženjera. Od malena volim da stvaram, najčešće tako što nešto rastavim, pa mu onda dam nov značaj i svrhu. Danas još uvek stvaram, ali se trudim da izbegnem rastavljanje kao prvi korak. Primarno se bavim 3D modelima i njihovom štampom, ali ne postoji posao, ni odgovornost, koje bih odbio.

Radim na nekoliko projekata vezanih za 3D štampu, ali van toga pišem o igricama, član sam organizacije Nauči me i UNBOX Haba. Van 3D-a, volim da radim na organizaciji i logistici projekta, ali najviše uživam u upoznovanju novih ljudi i saradnji sa njima. Sa jedne strane cenim mir dok radim na modelima, sa druge volim dinamiku rada sa timom na svemu ostalom. Za kraj, ako ti imaš volje, ja imam plan, samo pusti neku dobru pesmu.

Zašto sam u UNBOX Habu?

Sve je počelo sa 3D štampačem. Video sam štampač bolji od mog na prezentaciji, a bio sam željan znanja i usavršavanja. Nakon jednog razgovora uz kafu sam se zainteresovao i za sve pored tog štampača. Došao sam na prvi sastanak, upoznao divne ljude, čuo interesantne priče od drugih članova i odmah znao da sam na mestu na kom želim da se zadržim.

Danas sam okružen divnim, pametnim i istrajnim ljudima na koje znam da mogu da se oslonim kada je potrebno i da ćemo uvek da se lepo ispričamo i smejemo uz kafu. Bez obzira što sam došao zbog 3D štampe, uz njih sam naučio o pisanju projekata, vođenju timova, fotografiji i mnogim drugim stvarima. Uz takve ljude, ne možeš da pogrešiš.

Za šta možeš da me cimaš?

  • Sve vezano za 3D, pravljenje modela, skeniranje, štampanje, uvek sam tu;
  • Priča o logistici i planiranju;
  • Gde naći motivaciju i kako trenirati samodisciplinu;
  • Za bilo koju posetu Habu, saznaj detaljnije šta radimo i ispričaj mi šta ti radiš;
  • Dosadno ti je i želiš da popiješ kafu sa nekim.
Any review founded
Any courses assigned

Mail : nikola.miljkovic@nauci.me

Lokacije : Niš, Srbija

Pošalji iskustvo