Štek House

društveni aktivizam,neformalno obrazovanje, kultura i ekologija

7

AKTIVNOSTI

0

ISKUSTVA

 

Ko smo mi?

Udruženje Štek House predstavlja multidisciplinarnu platformu sa ciljem unapređenjivanja života mladih, podrške u realizaciji njihovih ideja, spajanje edukativne, kulturne, ekološke, stvaraličke ali i komercijalne aktivnosti. To podrazumeva organizaciju izložbi, predavanja, radionica, promocija, koncerata i edukativnih programa. Takođe se zalaže za umrežavanje mladih iz Niša sa mladima iz drugih gradova ali i državama u okruženju u cilju podizanja svesti i zagovaranja dijaloga na različite teme koje predstavljaju problem mladih na Balkanu. Promovišemo pozitivnost, kreativnost, humanost, volonterizam, mlade i talentovane ljude.

Zašto smo u UNBOX habu?

Štek House veruje da mladi u ovom gradu, ma kojom umetnošću i delatnošću se bavili, znaju i žele da stvaraju svoja „new wave“ poglavlja. Neophodno je da slobodan duh, kreativna i kritička misao žive i vode nove generacije našeg grada dok im ideje ne postanu stvarnost koju žive. Upravo zato smo i prepoznali „Unbox hub inovativnih edukacija“ kao odličnog saradnika koji deluje sa istim ciljem kako bismo uvek pomogli ili zajedno naučili nove generacije kako da razviju svoj pun potencijal.

Za šta možete da nas cimate?

  • Naučiš da organizuješ događaj bilo koje vrste
  • Mogućnost da putuješ i upoznaješ nove ljude u regionu i Evropi
  • Učestvuješ na brojnim seminarima, konferencijama i treninzima
  • Dobiješ podršku , savet ili pomoć da svoju ideju realizuješ kroz projekat 😊
Any review founded
AKTIVNOST

Reality show kao (ne)kultura u Srbiji

Treća i poslednja tribina u okviru ciklusa Kulturni Nokaut vol. 2 u organizaciji Štek House-a pod nazivom “Reality Show kao (ne)kultura u Srbiji” održaće se u sredu 15.06. od 18 časova u klubu Feedback.
VIŠE INFORMACIJA

Kulturni nokaut vol 2: Mediji kao kanali pop i alternativne kulture

Saznaj kakav je odnos medija i pop kulture, koliko su međusobno zavisni i koliko dobro mogu da sarađuju na drugoj tribini organizacije Štek house 1. juna u klubu feedback, sa početkom u 18h!
VIŠE INFORMACIJA

Kulturni nokaut vol 2: Festivali u Srbiji

Štek House u saradnji sa klubom Feedback pokreće ciklus tribina “Kulturni nokaut vol 2” na temu popularne i alternativne kulture u Srbiji , njihovog odnosa , trenutne slike u 2022.godini ali posledica koje stvaraju u društvenom kontekstu. Prva u nizu tribina “ Festivali u Srbiji: od mejnstrima ka alternativi” biće održana 18. maja od 18h u klubu Feedback. Ulaz je besplatan!
VIŠE INFORMACIJA

BMR Open Season – Gramophonedzie

Prijavi se za poslednju radionicu ove sezone BMR Open Season-a u organizaciji Štek house-a, sa specijalim gostom i predavačem Gramophonedzie!
VIŠE INFORMACIJA

BMR Open Season – Maja Cvetković

Štek House nastavlja sa ciklusom besplatnih muzičkih radionica otvorenog tipa! Gost - predavač na drugoj radionici biće Maja Cvetković basistkinja, vokal i tekstopisac benda E-play. Radionica će se održati 20. aprila od 18h u klubu "Feedback" a ulaz za sve posetioce je besplatan.
VIŠE INFORMACIJA

BMR Open Season 2022 – Marko Louis

Udruženje Štek House pokreće novi ciklus svog dugogodišnjeg projekta “Besplatne muzičke radionice - open season”. Prva radionica će se održati u sredu 06.04. 2022. godine u klubu “Feedback” od 18h i predavač će biti Marko Louis.
VIŠE INFORMACIJA

Poziv za prijem novih članova – Štek house

Štek House iz Niša otvara vrata svim mladim osobama od 18 do 30 godina koje žele da postanu deo tima. Konkurs za nove članove je otvoren je do 25. februara 2022.godine u ponoć. Informacije ili odgovori na dodatna pitanja mogu se dobiti putem mail-a shtekhouse@gmail.com, zvanične fb stranice ili instagram profila Štek House-a.
VIŠE INFORMACIJA

Mail : shtekhouse@gmail.com

Phone : 066 5204615

Lokacije : Niš, Srbija

Pošalji iskustvo