Prijavi se na TEACHnology!

Ideš u srednju školu i interesuje te IT? Hteo/la bi da o tome popričaš s ljudima koji su stručni? A kako ti zvuči da uz to poradiš i na znanju engleskog jezika, upoznaš studente iz inostranstva i zajedno s njima radiš na kul projektu? Ako ti sve ovo zvuči zanimljivo, prijavi se na- TEACHnology!

TEACHnology je projekat organizacije AIESEC namenjem srednjoškolcima i njihovim upoznavanjem sa mogućnostima koje nudi svet informacionih tehnologija. Projekat se po prvi put organizuje u Nišu i trajaće 5 nedelja, a tačno vreme i mesto održavanja biće sopšteno naknadno.

U toku tih 5 nedelja, moći ćeš da pratiš deset 1 i po časovnih predavanja u vezi IT-ja (2 puta nedeljno) koja će ti držati osobe zaposlene u toj oblasti ili praktikanti, odosno inostrani student (u prvom slučaju je govorni jezik srpski, u drugom engleski). Osim toga, jednom nedeljno ćeš imati priliku da s praktikantom i mentorom radiš na studiji slučaja i to u timu s još nekoliko svojih vršnjaka! Na kraju ćeš dobiti i setifikat kao dokaz da si uspešno završio s pohađanjem projekta.

Kao što si i sam/a mogao/la da zaključiš, ako odlučiš da se prijaviš čekaće te mnogo druženja s vršnjacima, učenja o IT-u, sticanja značajnih poslovnih kontakata za na dalje, ali i raznih soft skill-ova kao što su: timski rad, komunikacione veštine, javni nastup….

Ukupna cena ovog projekta je 1500 dinara, a za isti se možeš prijaviti popunjavanjem prijave klikom ovde. Nakon što to učiniš, članovi AIESEC-a će te evindentirati u svoj sistem i uputiti te u sve detalje. Rok za prijavu je 05. Jun 2022, zato požuri!

Takođe, ukoliko si upoznat/a sa radom organizacije AIESEC ili nameravaš da je istražiš (što možeš učiniti klikom ovde), imamo lepe vesti za tebe- regrutacija novih članova je u toku i traje do 02. Juna 2022. godine! Ako si 4. godina srednje (Ili student) klikni ovde i popuni prijavu!

#čitamose

Kako ti se čini tekst?
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.