Aleksandar Gligorijević

#LOGISTIKA

6

AKTIVNOSTI

NAN

OCENA

Zašto sam došao u UNBOX Hab?

Često mi padne na pamet misao koju želim da proverim sa ljudima koji to razumeju i žele da pričaju o idejama i rešenjima uz kafu. Volim da upoznajem nove ljude i pričam o tome šta rade, čime se bave, kakav im je pogled na svet. Mislim da UNBOX Hab među svojim članovima ima kvalitetne ljude kojima mali broj godina definitvno nije ograničenje i koji žele da se oprobaju kroz mnogo toga u životu. Želim da budem među takvim ljudima!

Za šta možeš da me cimaš?

  • Saveti oko programiranja, pravljenja sajtova i svemu što je vezano za IT
  • Priča o menadžmentu tima i projekata, kao i logistici
  • Planiranje i struktura rada
  • Samoučenje i načini kako da uz sopstveni trud postigneš rezultate
  • ...verovatno još mnogo toga što ćeš sam izvući iz mog iskustva :)
Trenutno nema preporuka.

Kako se dobro spremiti za početak školske godine?

Nova školska godina se brzo bliži, pa verovatno već razmišljaš o svim stvarima koje treba da uradiš da bi se pripremio/la za taj prvi dan...

VIDI

#ZnanjeDaNeBaguje

Kako da organizujete onlajn kontakt s učenicima, reorganizujete svoj čas za potrebe onlajn okruženja, kako da vaši časovi i dalje budu interaktivni...

VIDI

Onlajn književna debata #REČKANJE

Onlajn književna debata sa učesnicima koji su poznati pisci i oni koji se bave književnošću na malo drugačiji način na našem YouTube kanalu!

VIDI

Izložba druge škole fotografije Davorina Dinića

Kao veliku završnicu Škole fotografije Davorina Dinića, polaznici su odlučili da naprave zajedničku izložbu fotografija, prodajnog karaktera i sav prihod od prodatih fotografija proslede u humanitarne svrhe.

VIDI

YIC MeetUp #1

Događaj koji u UNBOX Habu spaja aktivizam i preduzetništvo sa mladima dovodeći ljude koji su voljni da podele svoje interesantne priče i umrežavaju se.

VIDI

Youth Innovation Center 2018/19.

Više mesečni mentorski program od ideje do realizacije za srednjoškolce i studente koji žele da se bave aktivizmom ili preduzetništvom i imaju motivaciju da rade na sebi i svojim projektima.

VIDI

Napiši preporuku