Jana Janković

5

AKTIVNOSTI

NAN

OCENA

Zašto sam član UNBOX Haba?

Aktivizam i neformalno obrazovanje su vremenom postali bitan je deo mog života. Istraživajući nove prilike naletela sam na UNBOX. Čitajući o mogućnostima koje članstvo u habu pruža dobila sam veliku želju da se priključim tim mladim, ambicioznim ljudima kako bismo zajedno napredovali, razvijali se i menjali okolinu na bolje. U početku sam se pitala da li ću se uklopiti i da li ja zapravo mogu da doprinesem njima onoliko koliko oni mogu meni. Nakon par sastanaka shvatila sam da ti ljudi prihvataju svakog i da su upravo te naše različitosti ono što čini savršen tim. Sada se radujem svakom narednom susretu. Energija i entuzijazam koji mogu da se osete u vazduhu prilikom razgovora sa njima su velika motivacija da se načini par koraka napred i realizuju sve ideje. Sa članovima haba čak i tišina ume da bude prijatna. Smatram da je ova odluka stepenik koji će moj lični, ali i profesionalni razvoj podići na viši nivo.

Za šta možeš da me cimaš?

  • Team management i team leading
  • Savete o istraživanju tržišta i prodaji
  • Priprema za intervju za praksu/posao
  • Veštine davanja feedback-a i poslovnog bontona i komunikacije
  • Organizovanje vremena
  • Kreiranje strategije razvoja proizvoda/usluga
  • Kafu/pivo… sve za šta misliš da mogu biti od pomoći
Trenutno nema preporuka.

“JA” nije tim

Svako od nas je bio deo nekog tima. Zašto je timski rad bitan? Kako organizovati uspešan timski rad? Kako održati dobru komunikaciju?

VIDI

Asertivna komunikacija

Asertivna komunikacija je jedna od najboljih načina komunikacije. Zašto je to tako? Šta asertivnost znači? Zašto je bitna? Kako da budeš asertivna osoba?

VIDI

Poslovna komunikacija

Nauči da adekvatno započneš razgovor, imaš kvalitetan uticaj na druge i ostaviš odličan prvi utisak. Sve to možeš naučiti na ovoj besplatnoj radionici.

VIDI

Konflikti i rešavanje konflikata

I najmanji problemi mogu da prerastu u velike konflikte, ako se ne suočimo sa njima. Kako da se na pravi način suočiš sa konfliktima saznaćeš na radionici!

VIDI

Time management

Da li imate problema sa organizacijom sopstvenog vremena i imate osećaj da zapravo vreme kontroliše vas? Ova interaktivna radionica za prava stvar vas!

VIDI

Napiši preporuku