„JA“ nije tim

Organizator

„JA“ nije tim

Kategorija

Radionioce

Učesnici

Still no participant

Ocene

Still no reviews

Svako od nas je bio deo nekog tima. Veština rada u timu je vrlo kompleksna i zapravo zahteva veći broj različitih veština. Zašto je timski rad bitan? Kako organizovati uspešan timski rad? Kako motivisati tim i održati dobru komunikaciju? Prijavi se za ovu radionicu i saznaj kako da podstakneš timski rad unutar svog tima.

Šta možeš da naučiš na ovoj radionici?

Na ovoj radionici možeš da naučiš kako da dobro vodiš tim, kako da održiš dobru komunikaciju unutar rima i kako da motivišeš tim. Pored toga imaćeš priliku da saznaš koje su najčešće greške prilikom vođenja tima, zašto je team management i motivacija tima bitna. Stečeno znanje ćeš moći da primeniš već odmah na samoj radionici kroz par vežbi.

Ko vodi radionicu?

Jana Janković, savetnik za poslovnu komunikaciju na srpskom i engleskom jeziku Virtuelnog Preduzeća “Tvoja šansa” koordinator preduzeća i menadžer odlazećih stručnih praksi u AIESEC Srbija. Ima iskustva u vođenju timova i sinergiji sa drugim sektorima u okviru organizacija. Imala je prilike da sarađuje sa kompanijama, ekspertima i drugim organizacijama prilikom volontiranja u organizacijama i samim tim je stekla dosta iskustva u poslovnoj komunikaciji. Slušala je “kurs” o poslovnoj komunikaciji u okviru srednje škole gde je imala predmet koji ju je dosta toga naučio o toj temi.

Kome preporučujemo ovu radionicu?

Ako želiš da poboljšaš svoje liderske sposobnosti, naučiš kako da motivišeš i komuniciraš sa svojim timom na pravi način ili jednostavno želiš da naučiš nešto više o timskom radu, team management-u ili radu unutar tima, ova radionica je savršena za tebe. Sve što je potrebno da uradiš je da popuniš prijavni formular.

Glavni organizator

Any teachers for this course

Cena : Free

Nivo : Osnovac Srednjoškolac Roditelj

Naplata : Besplatno