Nauči me

INOVACIJE U OBRAZOVANJU

10

AKTIVNOSTI

0

ISKUSTVA

 

Ko smo mi?

Nauči me je nevladina neprofitna organizacija koja se zalaže za obrazovanje koje je bazirano na modernim metodama, upotrebi digitalnih alata, efikasno i dostupno svima. Naš moto je "Uči drugačije!" i od novembra 2015. radimo na stvaranju inovativnih odgovornih pojedinaca digitalnog društva i podstičemo demokratizaciju znanja.

Zašto smo u UNBOX habu?

Kroz svoj rad se uvek vodimo time da na mladima svet ostaje, a da je na nama da ih osnažimo i za njega pripremimo, prenesemo im svoje znanje i motivišemo ih da ga primenjuju, dele i umnožavaju, smišljajući nove načine da razvijaju sebe i svoju zajednicu, i sve tako u krug. S tim na umu, "Unbox hab inovativnih edukacija" je za nas jedna velika biblioteka znanja o razvoju mladih kroz neformalno obrazovanje i prilika da se motivisani pričama vršnjaka i drugi mladi uključe i na taj način razviju svoj pun potencijal.

Za šta možete da nas cimate?

  • Ako vam treba pomoć u organizaciji nekog edu događaja (radionice, predavanja, konferencije, seminara), on ili oflajn
  • Želite da razgovarate o neformalnom obrazovanju, njegovim benefitima i prilikama koje ono pruža
  • Razmišljate da napravite neki projekat za mlade i značila bi vam podrška u pravljenju edukativnog programa
  • Hoćete da se informišete o disleksiji i kako ona utiče na naš jedinstveni proces učenja
  • Želite da saznate kako da koristite onlajn alate za učenje (u nastavi ili za sebe i svoje potrebe)
  • Tražite sagovornike na temu organizacije vremena, javnog nastupa, komunikacije, ličnog razvoja, društvenih mreža, WordPress sajtova, medijskoe, informacijske ili digitalne pismenosti i svemu između
  • Ako vas zanima nastavak ove liste, da saznate na čemu sve možemo da sarađujemo ako nismo kojim slučajem naveli😉
Any review founded
AKTIVNOST

„Za bolje obrazovanje – Preuzmi inicijativu!“

Saznaj više o novim oblastima i načinima učenja i podučavanja i isprobaj ih na licu mesta 5. juna u Naučno-tehnološkom parku u Nišu. Preuzmi inicijativu i pridruži se ekipi nastavnika, edukatora i aktivista koji zajedno pokreću promene i bave se obrazovanjem na drugačiji način! Broj mesta je ograničen, zato požuri i zauzmi svoje!
VIŠE INFORMACIJA

Konkurs za članove redakcije Resurs centra za mlade o obrazovanju

Ako veruješ da se najbolje uči #vanškolskeklupe, da se kroz različite edukacije neformalnog tipa nadograđuju znanja i veštine značajne za dalji rast i razvoj, kako lični tako i profesionalni i želiš da naučiš kako da to postigneš kroz izbor pravih edukacija (i to znanje prenosiš drugima), pridruži se redakciji Unbox haba, onlajn resurs centra za mlade o obrazovanju!
VIŠE INFORMACIJA

Stavi svoj grad na mapu!

Prijavi se na ovu besplatnu radionicu, nauči kako da primeniš znanje iz fotografije i svoje fotke pretvoriš u opipljive 3D modele!
VIŠE INFORMACIJA

„JA“ nije tim

Svako od nas je bio deo nekog tima. Zašto je timski rad bitan? Kako organizovati uspešan timski rad? Kako održati dobru komunikaciju?
VIŠE INFORMACIJA

Youth Innovation Center 2020.

Višemesečni mentorski program od ideje do realizacije za srednjoškolce i studente koji žele da se bave aktivizmom ili preduzetništvom i imaju motivaciju da rade na sebi i svojim projektima.
VIŠE INFORMACIJA

Brain gym: Razmrdaj vijuge

VIŠE INFORMACIJA

UNBOXuj zeca iz šešira

VIŠE INFORMACIJA

Nauči kako da složiš rubikovu kocku

Koliko puta ste videli nekog kako rešava rubikovu kocku i prosto bili hipnotisani? Postoji čak 300 miliona načina da se iz SAMO 20 poteza dobije rešenje.
VIŠE INFORMACIJA

Kreativna radionica pisanja CV-a

CV je obavezan dokument koji se šalje prilikom prijave za bilo koji posao, praksu ili čak volontiranje i na osnovu njega se donosi odluka ko će proći u drugi krug selekcije. Zajedno ćemo ga napisati što kreativnije kako bi privukao pažnju i izdvojio se iz mase drugih.
VIŠE INFORMACIJA

YIC MeetUp #1

Događaj koji u UNBOX Habu spaja aktivizam i preduzetništvo sa mladima dovodeći ljude koji su voljni da podele svoje interesantne priče i umrežavaju se.
VIŠE INFORMACIJA

Mail : office@nauci.me

Phone : +38163206699

Web : https://nauci.me

Lokacije : Niš, Srbija

Pošalji iskustvo