Milan Petrović

#PROJEKTI

4

AKTIVNOSTI

0

OCENA

Ja živim život pod geslom “da su mi za svaku ideju dinar dali…”, a nije da mnogi nisu dali i više od toga ?

Verujem u snagu ideje i još više u snagu strasti kada se prava osoba nađe sa pravom idejom. Za mene je to bio Superste konkurs 2015. u aplikacija Vučilo (to je povuklo nogu), a sada sve više to KAKO da se i drugi sapletu i udare glavom o isti ludi kamen.

Naučiću vas kako se piše projektna dokumentacija, kako da “zazvuči” na papiru i još mnogo toga o čemu nije lepo javno da pričam.

Trenutno nema preporuka.

MasterClass o pisanju projekata

Svaki projekat je proces koji ima određeni rok trajanja, početak i kraj i detaljno isplanirane aktivnosti koje mere njegovu uspešnost. Bitno je da ima cilj ili više ciljeva koje su merljivi, a isto tako izvodljiv po pitanju resursa koje se u projekat ulažu, poput ljudi, para, opreme... Projekte ne pišu samo osobe koje rade u organizacijama, već i srednjoškolac koji želi da uradi nešto u svojoj školi, pa želi to da predstavi direktoru ili profesoru, komšija koji želi da promeni nešto u svom komšiluku ili vi koji imate neku super ideju!

VIDI

Šta me je naučilo obrazovanje u Americi?

Milan Petrović se vratio iz Amerike gde je proveo više od 2 meseca i prošao kroz sve faze njihovog obrazovnog sistema. Poziva vas da analiziramo srpski i američki sistem obrazovanja i zajedno dođemo do korisnih stvari koje možemo primeniti u praksi.

VIDI

Trening medijske pismenosti

VIDI

Youth Innovation Center 2018/19.

Više mesečni mentorski program od ideje do realizacije za srednjoškolce i studente koji žele da se bave aktivizmom ili preduzetništvom i imaju motivaciju da rade na sebi i svojim projektima.

VIDI