Milan Petrović

#PROJEKTI

6

AKTIVNOSTI

5

OCENA

Ja živim život pod geslom “da su mi za svaku ideju dinar dali…”, a nije da mnogi nisu dali i više od toga ?

Verujem u snagu ideje i još više u snagu strasti kada se prava osoba nađe sa pravom idejom. Za mene je to bio Superste konkurs 2015. u aplikacija Vučilo (to je povuklo nogu), a sada sve više to KAKO da se i drugi sapletu i udare glavom o isti ludi kamen.

Naučiću vas kako se piše projektna dokumentacija, kako da “zazvuči” na papiru i još mnogo toga o čemu nije lepo javno da pričam.

5,0 rating

Zahvaljujem na pozivu na održanu radionicu. Odlična tema i radionica za desetku! Nikako suvoparna teorija nego odmah akcija i razmrdavanja vijuga učesnika. Divim se kako neko može da održi pažnju i aktivira učesnike na skoro petosatovnoj radionici. Dosta smo naučili i zagolicani smo za JOŠ.

Karolina Mihajlović
5,0 rating

Milanova radionica Projektnog menadžmenta pokazala je da se do suvoparnog znanja može doći i na zabavan način.

Milan Maksimović

Kako se dobro spremiti za početak školske godine?

Nova školska godina se brzo bliži, pa verovatno već razmišljaš o svim stvarima koje treba da uradiš da bi se pripremio/la za taj prvi dan...

VIDI

#ZnanjeDaNeBaguje

Kako da organizujete onlajn kontakt s učenicima, reorganizujete svoj čas za potrebe onlajn okruženja, kako da vaši časovi i dalje budu interaktivni...

VIDI

CoLearning Klub

Ako želiš da naučiš kako da učiš brzo i efikasno, poboljšaš svoju pažnju, povećaš brzinu čitanja i vežbaš tehnike efikasnog učenja...

VIDI

Kurs efikasnog učenja

Nauči kako da učiš brzo i efikasno i na taj način popravi ocene u školi! Drugi kurs efikasnog učenja kreće krajem februara, a broj mesta je ograničen!

VIDI

Trening medijske pismenosti

VIDI

Youth Innovation Center 2018/19.

Više mesečni mentorski program od ideje do realizacije za srednjoškolce i studente koji žele da se bave aktivizmom ili preduzetništvom i imaju motivaciju da rade na sebi i svojim projektima.

VIDI

Napiši preporuku