„Um caruje, snaga daruje“

U petak 19. 11. i subotu 20. 11. 2021. godine, Učenički parlament Pravno – poslovne škole je, u prostorijama Naučno-tehnološkog parka u Nišu, organizovao konferenciju po imenu „Um caruje, snaga daruje“.

Prvi dan je bio posvećen predavanjima na temu volonterizma, neverbalne komunikacije, aktivizma i značaja neformalnog obrazovanja, dok je drugi pokrio teme poput preduzetništva, SWOT analize i elevator pitch-a.

Izvor: lična arhiva

O realizaciji same konferencije smo malo više popričali sa Teodorom Antić, zamenicom predsednika Učeničkog parlamenta Pravno-poslovne škole i jednom od glavnih organizatorki.

Prema njenim rečima, na ideju su došli nakon trodnevnog treninga u Klubu za osnaživanje mladih 018 na temu volonterizma, dok su samu realizaciju otpočeli još krajem septembra.

Pre svega želimo da učesnici izađu sa jednim velikim osmehom na licu, sa puno znanja, da upoznaju puno novih ljudi i steknu neke konekcije koje su jako bitne u životu i da se uvek trude da daju svoj maksimum u zadatom trenutku“, poručila je Teodora svim učesnicima.

Izvor: lična arhiva

Ukoliko niste imali priliku da prisustvujete konferenciji, nemojte da brinete, zato što je ona predstavljala samo prvi deo ovog projekta. Naime, kako nam je Teodora otkrila, uskoro će se održati i drugi deo koji je u vezi sa sportom, ali o kom ćete nešto više saznati blagovremeno, putem njihovog Instagram profila ili našeg sajta.

Do tada,
#čitamose 😎

Kako ti se čini tekst?
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.